Topdak

Geisoleerde dakplaten

Kies voor een goed geïsoleerd dak van Topdak BV. Met de geïsoleerde dakplaten van Topdak BV zorgt u er voor dat er geen warmte verloren gaat. Wij zorgen er voor dat uw prefab dak uitstekend wordt geïsoleerd.

Kosten besparen met Topdak BV

Isolatiematerialen zijn de laatste tijd sterk verbeterd. De geïsoleerde dakplaten die wij aanbieden zijn ook voorzien van de nieuwste technieken om uw woning op de juiste manier te isoleren. Het voordeel voor u is dat er kosten worden bespaard. Omdat de geïsoleerde dakplaten van Topdak BV de warmte beter vast houden heeft u lagere stookkosten. 

De geïsoleerde dakplaten worden in onze productiehal gemaakt. Dit betekent dat wij altijd door kunnen gaan met werken, ook wanneer het slecht weer is. De bouwtijd is daardoor korter. Dit levert u ook voordeel op!

Soorten geïsoleerde dakplaten

Er bestaan verschillende soorten geïsoleerde dakplaten. Voor daken van woningen worden over het algemeen dakpannen gebruikt. Deze dakpanpanelen zijn een vorm van geïsoleerde dakplaten. Bedrijfsgebouwen worden geïsoleerd met zogenaamde sandwich dakpanelen. Deze vorm van geïsoleerde dakplaten zorgt voor de juiste bescherming. Als aannemer biedt u dus een meerwaarde. Neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ook wanneer u meer wilt weten over de geïsoleerde dakplaten van Topdak BV kunt u contact met ons opnemen.